Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó külterületi telek Sukoró

8096 Sukoró

23.9 M Ft

22 357 Ft /m2

  • Telekterület:

    1069 m2

Eladó külterületi telek Sukoró
1 / 5
  • Eladó külterületi telek Sukoró
  • Eladó külterületi telek Sukoró
  • Eladó külterületi telek Sukoró
  • Eladó külterületi telek Sukoró
  • Eladó külterületi telek Sukoró
Közvetítői azonosító: M271305-4599995
Azonosító: 577498

Paraméterek:

  • vezetékes víz
  • villany

Leírás:

Fejér vármegye, SUKORÓ, Gádé-hegyen a kőbánya feletti hegytetőn, ELADÓ egy erdő melletti, a Velencei-tóra részben panorámás, 1069 nm-es zártkerti, művelés ág alól kivett telek. A telket jobb oldalról erdő határolja. A telek kb. 16 m széles, bal oldali és hátsó része be van kerítve, jobb oldalról erdő határolja. Az utcafront felőli és jobboldali részen a kerítést be kell fejezni. Szintén befejezésre vár az ingatlanon található pince, ami kb. 30 nm. A telken víz és villany van, a vizet bő vízhozamú, fúrt kút biztosítja, de az utcában van vezetékes víz is.
Az ingatlan tökéletes választás a csendet, természetet kedvelők számára. Itt lehetőség van elvonulni a világ zajától, barangolni a környező erdőkben, gyönyörködni a Velencei-tó panorámájának szépségében. Ugyanakkor, rövid időn belül autóval elérhetünk Budapestre, Székesfehérvárra. A környéken többen is állandó jelleggel itt laknak.
A Velencei-tó és Velencei-hegység ill. Székesfehérvár közelsége számos lehetőséget ad a kikapcsolódásra, pihenésre, sportolásra. Velence Spa, Agárdi Gyógy- és Termálfürdő, több kiépített biciklis út, horgásztavak, különböző vendéglátóegységek, jól felszerelt SZTK, kórház, Korzó, bevásárlási lehetőségek széles választéka stb. mindez elérhető rövid időn belül elérhető autóval vagy busszal.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, ill. megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!
Paragi Anikó +** ** *** **** /
*****.******@*****.**

Referencia szám: M271305

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Paragi Anikó

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]